Quality. Emptyness. Never enough.

LIFE COACHING

 • QUALITY IN LIFE

  Kwantiteit is er in ons leven meer dan voldoende. Bij de meesten van ons zijn de basisbehoeften vervuld. De winkels liggen vol en we hebben maar te nemen wat we nodig hebben.
 • EMPTYNESS

  Maar toch hebben we vaak een gevoel van leegte. We hebben een succesvolle job, een leuk gezin, toffe vrienden, en toch voelen we ons leeg. Soms lijkt het alsof je alles wat je wou reeds bereikt hebt zonder dat het je voldoening verschaft ! Er moet toch meer zijn in het leven?
  Zingeving is betekenis of zin-geven aan het leven. Zingeving is de behoefte te 'weten', dat wat we doen in het leven een waarde heeft, betekenis heeft, er toe doet. Als neutraal en onbevooroordeeld klankbord help ik je diepere zingeving te ontdekken.
 • NEVER ENOUGH

  Soms heb je het gevoel dat om het even wat je probeert je de vooropgestelde doelen niet haalt. Je draait in het rond . Je wil vooruit maar slaagt er niet in. Wat heft de blokkades op of breekt je uit vastgeroeste patronen? Je wil wel veranderen maar het lukt niet? Samen kijken we waar deze obstructies zich bevinden en hoe we dat samen kunnen aanpakken.
 • ME, MYSELF AND I

  We leven in een wereld waar het individu centraal staat. Als ik maar groei, als ik maar scoor, als ik het maar goed heb. Veel mensen leven in eenzaamheid. Je kan een groot sociaal netwerk hebben, een leuke job, een goed gezin, maar je toch tegelijk eenzaam voelen. Of je kan nergens terecht voor een eerlijk gesprek, een neutrale kijk op de thema’s die je bezighouden.

Bij LifeQ kan en mag je jezelf zijn zonder masker.

SITE DOOR GESELLE.BE | COPYRIGHT LIFEQ 2019