MIJN KLANTEN SPREKEN

ENKELE GETUIGENISSEN


ELKE
Op een bepaald moment had ik het gevoel dat ik ‘vast’ zat op mijn werk. Ik kon mezelf er niet meer toe brengen om mijn energie in mijn job te steken. Na wat twijfelen besloot ik loopbaanbegeleiding te volgen en kwam ik bij Eveline terecht. Zij hielp me inzicht te krijgen in de organisatiestructuur en wat het onevenwicht tussen deze was met mijn eigen persoon. Ik kreeg (terug) inzicht in mijn talenten en leerde terug geloven in mijn kunnen. Daardoor lijkt de stap naar (deeltijds) zelfstandigheid nu minder eng en ben ik ook bereid de sprong te wagen. Ik geloof terug in mezelf.
D.V.
Eveline gaf mij onmiddellijk een warm en welkom gevoel en stelde de verwachtingen van bij het begin helder.

Ik had iemand nodig die mij evenwaardig behandelde en samen met mij de weg zocht en dat is exact wat Eveline je ook biedt.

Adhv theorie en oefeningen kom je heel wat over jezelf te weten dat je ergens wel al wist, maar wat je kwijt bent geraakt onderweg. Daarna krijg je praktische tools waar je echt mee aan de slag kan.

Ik heb inmiddels een nieuwe functie gevonden binnen hetzelfde bedrijf en stond vooral met meer vertrouwen in mijn sollicitaties dan voor de loopbaanbegeleiding.
LINDSAY
Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen in een van de moeilijkste momenten in mijn leven, ik heb veel gehad aan onze gesprekken, maar ook en vooral ik heb er uit geleerd. De oefening met de blokken zal mij steeds bij blijven, ‘’bouw iets eenvoudigs’’...... een beetje minder veeleisend zijn voor mezelf, maakt de dingen soms eenvoudiger. Voor jou open, eerlijke en vriendelijke aanpak zou ik iedereen loopbaanbegeleiding bij jou aanraden.

Doe vooral verder zoals je bezig bent! Ik heb me vanaf moment een erg op mijn gemak gevoeld bij jou.
NICKY
Eveline heeft mij doen inzien dat verandering echt nodig was. Ze laat je op een leuke, spontane manier stilstaan bij je job en hoe het anders kan. Dit was het duwtje in de rug dat ik nodig had. Een aanrader!
SANDRA
De begeleiding die ik bij jou heb gevolgd heeft me zowel persoonlijke als professionele inzichten gegeven die ik nooit alleen kon ontdekken. En ik heb al 27 jaar werkervaring. Ik kan het iedereen aanraden die een persoonlijke en een op maat gemaakte aanpak wil om bij jou in begeleiding te gaan. Ik ben alvast supercontent en kan jou bij iedereen aanraden.
P.
Ik ben op een scharniermoment in mijn leven bij Eveline terecht gekomen via vindeencoach.be. Toen ik haar foto en beschrijving las, had ik direct een goed gevoel. Dit goed gevoel heb ik altijd gehad tijdens onze sessies. To the point, heel persoonlijke aanpak, no nonsense maar vanuit het hart. Eveline is een aanrader voor iedereen die duidelijkheid en richting in zijn/haar leven nodig heeft.
S.V.
De sessies bij jou hebben me echt wel deugd gedaan. Het is leuk om je verhaal aan een objectief persoon te kunnen doen die je dan ook nog eens handige tools geeft voor in het dagdagelijkse leven. Dit was voor mij het grote verschil in vergelijking met een psycholoog. Er wordt niet alleen geluisterd, maar ook echt naar oplossingen gezocht! Die oplossingen probeer ik nu nog dagelijks toe te passen.
E.
In mijn zoektocht was de begeleiding van Eveline geen standaard voorgekauwde oplossing. Haar persoonlijke aanpak prikkelde mijn denken en voelen en zette mij zo in beweging.
M.
De loopbaanbegeleiding van Eveline heeft veel betekend voor mij. Zij laat je door leuke, eenvoudige oefeningen anders naar je job of naar je problemen kijken. Door haar ben ik niet meer bang van veranderingen (verandering kan voor iedereen iets anders betekenen: een nieuwe job, studies, hobby’s of een andere kijk op de bestaande zaken). De sessies hebben mij zeker vooruit geholpen.
MIEKE
Bij jou voelde ik me geen nummer die via standaardtesten werd geanalyseerd. Warme, persoonlijke gesprekken op maat, met opdrachten voor thuis. Een belangrijk inzicht voor mij: andere terreinen zoeken om mijn energieniveau op te krikken, want een job kan je niet alles geven wat je nodig hebt.
SOFIE
Super begeleiding, ik heb heel veel aan de sessie gehad. Het traject heeft mij dingen doen inzien die ik zelf niet zag. Ik ben heel tevreden dat ik de stap zette.
G. UIT BRUGGE
Ik vroeg de begeleiding aan omdat ik na meer dan een jaar afwezigheid terug aan het werk zou gaan en daar enorm tegenop zag. Wat ik leerde tijdens de begeleiding is dat het goed is om werk en prive te scheiden en zeker ervoor te zorgen dat er evenwicht is. Op tijd nee zeggen door niet te gauw te beloven want dit zorgt voor stress. Door mijn hoge gevoeligheid voel en zie ik ook veel. Het is goed hiervan bewust te zijn. Mooi was hoe ik ontdekte waar mijn enthousiasme wel nog zit.
ISABEL
Met een luisterend oor en a.d.h.v eenvoudige oefeningen heeft Eveline me doen inzien dat het niet enkel om 'geven' alleen gaat. Ik heb vooral geleerd om terug aan mezelf te denken en dat af en toe 'neen' zeggen niet verkeerd is.
SISKA
Ik kwam bij Eveline terecht kort nadat ik de diagnose van burnout had gekregen. Ik zat compleet in zak en as en had geen courage om meteen met diepgaande psychotherapie te beginnen. Eveline werkt op een vriendelijke maar kordate manier als life-coach. Ze doet je inzien hoe het zover is kunnen komen. De oefening over tijdsbesteding met plasticine zal me altijd bij blijven. Ik nam geen tijd meer voor mezelf en was een controlefreak. Ze heeft deuren in mij geopend waardoor ik kan werken aan mijn herstel. De weg is lang, maar ik zie al weer heel wat lichtpuntjes. Ik ben haar heel dankbaar voor de hulp.
ANDREA
De verhelderende gesprekken met Eveline hebben mij verrassende inzichten gebracht. Haar warme en professionele aanpak heb ik als zeer prettig en ondersteunend ervaren.
ANNELIES
Door de coaching van Eveline ben ik anders op de zaken gaan kijken. Hoe ik met mijn omgeving om ga en andersom. Ze gaf me de tools om actie te ondernemen en niet bij te pakken te blijven zitten! Dikke merci Eveline.
JOHANNA
Ik contacteerde LifeQ voor loopbaancoaching, maar uiteindelijk kreeg ik zoveel meer dan dat. De gesprekken en begeleiding verschaften me tools, handvatten en zeer praktische tips, precies op mijn maat gesneden. Coach Eveline doet dat trouwens met veel overgave, professionaliteit én menselijkheid: ze luistert oprecht naar je verhaal en puzzelt samen met jou nieuwe en haalbare mogelijkheden in elkaar. Op die manier heeft LifeQ mij frisse inzichten gegeven, niet alleen in wat ik wil, maar ook in wie ik ben. Ik zou het iedereen van harte aanraden!
LIZA
Eveline heeft mij heel goed geholpen. Door haar kan ik mijn tijd thuis en op kantoor weer beter indelen en heb ik een perfecte balans gevonden tussen mijn werk en mijn gezin. En ik houd zelfs wat tijd voor mezelf over.
WALTER V
De warme, inlevende en deskundige begeleiding van Eveline heeft mijn carrière, en bij uitbreiding mijn leven, een heel nieuwe wending en dimensie gegeven. Haar jobcoaching leidde mij ondertussen toe naar een nieuwe omgeving, nieuwe kansen, aangepaste ambities en doelstellingen.
V
Het deed goed zonder angst te kunnen vrijuit spreken. De kleine duw in de rug heeft me aangezet om actie te ondernemen. Want we mogen niet vastroesten.
ANONIEM
De workshop die we op het werk kregen van LifeQ was onmiddellijk toepasbaar. Samen met de collega’s zijn we heel wat wijzer geworden over stress en hoe ons er met kleine tools tegen te wapenen.
STEPHANIE
Ik apprecieer de directe en persoonlijke aanpak van Eveline : dmv concrete vragen en praktische oefeningen weet je direct waar je staat en wat je te doen staat.
KORNEEL
Warme ontvangst, goed gevoel, leuke persoonlijkheid. Begonnen voor loopbaanbegeleiding, maar door de professionele begeleiding van Eveline had ze al snel door dat er nog meer aan de hand was.
Veel tips gekregen om weer verder te kunnen en samen met Eveline + Open Mind weer zin gekregen om terug vooruit te kijken. Vooral geleerd om met mijn eigen problemen om te gaan en het te aanvaarden. Door de begeleiding heb ik vooral terug ontdekt wat ik echt graag doe en waar ik naartoe wil.
KITTY
Na enkele sessies was ik een ander mens vrij van heel wat demonen ,waardoor ik nu eindelijk mijn energie op een juiste manier verdeel en andere prioriteiten stel in m’n leven.
Ik geniet met volle teugen van m’n gezin en m’n job word met de dag leuker.
Dankjewel Eveline
CHRISTOPHE
Ik rende mezelf voorbij, wou alles te snel en perfect doen, nam amper tijd voor mezelf...
Ik viel plots stil, was hoopje ellende maar dan nog kon niemand het zien, probeerde ik toch...
Op aanraden van mn huisarts kwam ik terecht bij Eveline, ze plaatste mij terug met mn voetjes op de grond en bracht terug het beste van mezelf terug naar boven.
Eveline haar aanpak is voor mij goud waard en ben haar zeer dankbaar.
SITE DOOR GESELLE.BE | COPYRIGHT LIFEQ 2019