Kwaliteitsvol. Zinvol. Gelukkig.

WIE IS EVELINE?

Een kwaliteitsvol, zinvol, gelukkig en - als het even kan - zorgeloos leven… is dit niet wat we allemaal wensen? Onze huidige samenleving met zijn overdosis aan prikkels, vanzelfsprekendheden en verplichtingen drijft meer en meer mensen in de hoek.

Wie tegen een burn-out aankijkt, problemen ondervindt met zijn work/life balance of hooggevoeligheid bij zichzelf vermoed, is bij Eveline van LifeQ aan het juiste adres.

Eveline Van (Life)Q

Eveline Van Quekelberghes loopbaan bestaat uit diverse vormen van “in contact staan met mensen”.
Na haar opleiding bachelor communicatiemanagement werd ze eerst medewerkster in een commerciële binnendienst waarbij ze dagelijks met diverse mensen contact had.

Daarop volgde een job als HR-consulente waarbij ze van binnenuit de bedrijfswereld en de knepen van personeelsmanagement kennen. Haar passie om mét en voor de mensen iets te doen, voedde Evelines ambitie om politiek actief te worden. Sedert 2006 is Eveline voor vele mensen een aanspreekpunt als gemeenteraadslid en schepen in Damme.

Eveline ondervond op een bepaald moment in haar leven zelf dat termen zoals hoogsensitief, burn-out en work-life-balance geen holle modebegrippen zijn. Als ervaringsdeskundige kwam ze in contact met Centrum Open Mind waar ze heel bewust enkele opleidingen volgde die haar interesse in de psyche nog extra aanscherpten:
  • Integrale coaching master
  • Trauma coaching master
  • Relaxatie master
  • Loopbaancoach master
  • Burn – out coach master
  • Systemisch therapeut
  • Rouwtherapeut
Na het succesvol beëindigen van deze opleidingen kwam alles samen in de oprichting van LifeQ.

Degelijke opleidingen en ervaring zorgen voor kwaliteit en professionaliteit in haar aanpak.
Eveline volgde in 2018-2019 het postgraduaat inspirerend coachen aan de Arteveldehogeschool in Gent. Wat ze succesvol en geslaagd afsloot.

Eveline wil stap voor stap mensen begeleiden op weg naar meer kwaliteit in het leven. Ondertussen werkt Eveline dagelijks mét en voor diverse mensen en dit als collega, begeleider, bemiddelaar, LifeQ coach.

Wil jij ook ontdekken wat Eveline voor jou (w loopbaan) kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend intake-gesprek! Jouw begeleidingstraject op maat kan via loopbaancheques.
Eveline is een gecertificeerde integrale coach.
SITE DOOR GESELLE.BE | COPYRIGHT LIFEQ 2019