Overzichtelijk. Eenvoudig. Duidelijk.

HOE GA IK TE WERK?

Goeie afspraken maken de beste vrienden. Ik werk volgens een overzichtelijk en eenvoudig stappenplan. Op die manier houden we het overzicht en is het duidelijk waar we in het proces staan? Dit betekent niet dat ik niet open sta voor input en reactie. Wel integendeel. Ik hoor graag na elke fase wat jij ervan vindt zodat er kan bijgestuurd worden waar nodig.

1

Vrijblijvend verkenningsgesprek

Tijdens het verkennend gesprek ga ik op zoek naar jouw noden en hoe ik je kan helpen. We leren elkaar kennen en proberen samen te definiëren welk traject we kunnen aanvatten. Je krijgt praktische info omtrent de methodiek en het gebruik van de loopbaancheques. Als mijn aanpak je ligt, plannen wij een eerste afspraak in.

2

Begeleidingstraject (4 sessies van 1u)

We starten een begeleidingstraject met 4 sessies waarin we samen jouw persoonlijkheid en je wensen, je talenten en competenties maar ook je frustraties in kaart brengen. Samen onderzoeken we wat beter kan, hoe we dit in de praktijk kunnen brengen en we voorzien referentie- en opvolgingsessies.

Dit traject wordt volledig op jouw maat gerealiseerd en gebeurt op jouw ritme.

3

Eindevaluatie

Tijdens de vierde en laatste sessie overleggen we samen het afgelegde traject. We blikken terug naar de vooropgestelde doelen en de weg die we samen afgelegd hebben. Tot slot geef ik nog een aantal praktische tips en richtlijnen mee.

4

(Optionele) Update-sessie

Na een begeleidingstraject blijf ik benieuwd en geïnteresseerd in hoe het verder met je gaat.
Daarom bied ik na afloop voor wie het wenst een update-sessie aan. Om alles op een goede manier en voldoende te kunnen beoordelen, plannen we zo’n update minimaal 2 maand na de laatste sessie. Met plezier trek ik een half uur voor je uit en daarbij zorg ik voor een lekkere tas koffie of verkwikkende thee.
SITE DOOR GESELLE.BE | COPYRIGHT LIFEQ 2019